Wie zijn wij?

Sportmedic Fysiotherapie & Training is een praktijk voor (sport)fysiotherapie. De praktijk met ambitie! Wij streven met een eigen identiteit naar een verbetering van de fysiotherapie in Nederland. We zijn anders, gaan voor het optimale en dat merkt u!

Stefan Janssen

Mijn affiniteit voor sport en sportgerelateerde blessures hebben ertoe geleid dat ik in 2012 de opleiding Master Fysiotherapie, specialisatie Sportfysiotherapie succesvol heb afgerond. In de jaren daarna heb ik mezelf verder ontwikkeld en is mijn aandacht vooral uitgegaan naar (complexe) sportgerelateerde knie- en schouderklachten. Naast mijn werkzaamheden als Sportfysiotherapeut en mede-eigenaar bij Sportmedic Fysiotherapie & Training ben ik als consultant één dagdeel werkzaam bij de Medinova Kliniek Breda en ben ik als Hogeschooldocent verbonden aan de opleiding Master Fysiotherapie, specialisatie Sportfysiotherapie Hogeschool Utrecht.

De combinatie van werken in de eerste- en tweedelijns beweegzorg, het verzorgen en ontwikkelen van onderwijs en het participeren binnen kwaliteitsnetwerken en praktijkgericht onderzoek is voor mij de basis om mezelf en de zorg blijvend in ontwikkeling te houden! Ik ben ambitieus, hou van uitdagingen en probeer overal het maximale uit halen!

Dirk Douven

Jarenlang heb ik al interesse en bewondering voor het menselijk lichaam, hieruit vloeide dan ook mijn keuze voort om mijn professionele loopbaan te starten in de fysiotherapie. Sinds 2016 ben ik werkzaam als fysiotherapeut, waarna ik mijn interesses en kennis heb ontwikkeld in orthopedische en sport-gerelateerde klachten. Bij Sportmedic richt ik mij op het onderzoeken en behandelen van (sport)blessures aan de enkel-, knie- en heupregio. Denk hierbij aan bijvoorbeeld (kruis)- bandletsels in de knie, achillespeesklachten, hamstringklachten en nog veel meer.

Naast mijn werk bij Sportmedic ben ik nog 3 dagen werkzaam als fysiotherapeut bij de Medinova Kliniek in Breda. De combinatie tussen de eerste- lijns zorg bij Sportmedic en de tweede- lijns zorg bij Medinova creëert voor mij de ideale uitdaging in ons vakgebied. Voor mij is er niets leukers dan een actieve sporter na een lange, intensieve revalidatie weer terug op het veld te zien!