Wie zijn wij?

Sportmedic Fysiotherapie & Training is een praktijk voor (sport)fysiotherapie. De praktijk met ambitie! Wij streven met een eigen identiteit naar een verbetering van de fysiotherapie in Nederland. We zijn anders, gaan voor het optimale en dat merkt u!

Stefan Janssen

Mijn affiniteit voor sport en sportgerelateerde blessures hebben ertoe geleid dat ik in 2012 de opleiding Master Fysiotherapie, specialisatie Sportfysiotherapie succesvol heb afgerond. In de jaren daarna heb ik mezelf verder ontwikkeld en is mijn aandacht vooral uitgegaan naar (sportgerelateerde) knie- en schouderklachten. Naast mijn werkzaamheden als Sportfysiotherapeut en mede-eigenaar bij Sportmedic Fysiotherapie & Training ben ik werkzaam als Hogeschooldocent bij de opleiding Master Fysiotherapie, specialisatie Sportfysiotherapie Hogeschool Utrecht. Verder ben ik verbonden aan verschillende kwaliteitsnetwerken rondom knie- en schouderklachten. De combinatie van werken in de praktijk, het onderwijs en participeren in praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek is voor mij de kern om mezelf en de zorg blijvend in ontwikkeling te houden!

Naast mijn werk probeer ik mezelf in goede conditie te houden door regelmatig op de tennisbaan te staan, hard te lopen en te mountainbiken. In 2013 heb ik de Alpe d’Huez per fiets beklommen en in 2016 heb ik mijn eerste halve marathon gelopen. Ik ben ambitieus, hou van uitdagingen en probeer overal het positieve in te zien!