Bewegingsanalyse

Uitblijvend herstel van een sportblessure hangt vaak samen met de aanwezigheid van een niet optimaal beweegpatroon. Met een geavanceerd camerasysteem en de nodige expertise analyseren wij sportspecifieke beweegpatronen die in verband kunnen staan met uw blessure. Op deze manier kan de oorzaak achter het (terugkerende) klachtenbeeld worden geanalyseerd en aan u inzichtelijk worden gemaakt.

Niet optimale beweegpatronen worden in verband gebracht met sportblessures, maar kunnen daarnaast ook uw sportprestaties beperken. Bent u niet geblesseerd, maar wel benieuwd of het trainen van deze beweegpatronen uw prestaties kan bevorderen? Neem dan contact op voor een uitgebreide en deskundige analyse. Onze sportfysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het analyseren van de (hard)loopbeweging, de werpbeweging en de fietscyclus.

Vanuit deze analyse kan er een geïndividualiseerd advies- en trainingsplan opgesteld worden, waarmee u samen met een van onze sportfysiotherapeuten gaat werken aan uw herstel of verbetering van uw sportprestaties!