Personal training

Het beoefenen van sport op recreatief en professioneel niveau heeft vele positieve effecten op uw lichamelijke en mentale gezondheid. Het trainen van uw fitheid kan op vele manieren, bijvoorbeeld in teamverband op het sportveld of individueel in één van de vele sportscholen.

Wij bieden u de mogelijkheid om op een verantwoorde, leuke en uitdagende wijze te werken aan uw gezondheid. Onze professionele en persoonlijke benadering maken hierbij het verschil en dat merkt u! Samen met ons werkt u toe naar een verbeterde gezondheid, of verdere verbetering van uw sportprestaties!

Lees hieronder verder over ons trainingsaanbod.

Sportmedic Personal Training

Bent u in voorbereiding voor een sportevenement maar twijfelt u over een goede trainingsopbouw? Herstelt van een blessure maar u heeft nog niet de gewenste fitheid? Gaan de sportprestaties niet meer zoals gehoopt of wilt u persoonlijk begeleid worden in het verbeteren van uw lichamelijke conditie? Wij helpen u graag! Met een goede analyse, een gedegen advies en een specifiek trainingsschema ondersteunen wij u in het behalen van uw doel!

Sportmedic Small Group Training

Wilt u op een leuke en uitdagende wijze werken aan uw fysieke fitheid, dan is ‘small group training’ iets voor u! Middels een intake en het opstellen van persoonlijke doelstellingen gaan we met u aan de slag. Door het toepassen van verschillende trainingsmethoden vanuit de ‘strength & conditioning’ variëren we veel in onze trainingen wat zowel effectief als leuk is.

Naast de op uw doelstellingen afgestemde reguliere trainingen bieden we u de mogelijkheid om deel te nemen aan onze groepslessen. Samen met andere trainingsgenoten maken we inspannen leuk! Lees hieronder verder over de verschillende groepslessen die we aanbieden.

Online live workout

Heeft u een keer geen tijd om naar ons te komen maar wil u een goede dosis aan beweging en inspanning niet missen? Wekelijks verzorgen wij een ‘online live workout’ via ons Facebook kanaal. Tijdens deze online training wordt u door één van onze trainers 60 minuten lang begeleid in het verbeteren van uw spierkracht en conditie. Wilt u de training nog een keer herhalen later in de week, u kunt hem terugkijken!

Bootcamp

Bent u niet zo’n fan van binnen trainen en wilt u graag buiten sporten maar weet u niet zo goed welke trainingsvormen u het best kunt gebruiken? Dan is onze outdoor bootcamp training iets voor u! Tijdens deze training bieden wij u de mogelijkheid om op een creatieve manier buiten te sporten in groepsverband, uiteraard onder begeleiding van één van onze trainers! Geen fitnessruimte en apparatuur, maar één zijn met de natuur!

Running workout

Ook de hardloopliefhebbers kunnen bij ons terecht! Wilt u uitgedaagd worden in het verbeteren van uw hardloopconditie maar ook uw hardlooptechniek? Middels onze running workout zullen we u in groepsverband laten ervaren wat voor positieve effecten hardlopen kan hebben en hoe u uw hardloopconditie en prestatie efficiënt kan verbeteren!

High Intensity Interval Training (HIIT)

Bent u op zoek naar een korte en krachtige inspanning waarmee u uw conditie wilt optimaliseren? Met onze intensieve High Intensity Interval Training (HIIT) bereikt u dit! Op een verantwoorde wijze zullen we u stimuleren en uitdagen het maximale uit uzelf te halen. De hartslag en ademhaling gaan omhoog tijdens deze training en de positieve effecten hiervan zullen snel merkbaar zijn!

Rooster & inschrijving groepslessen

Klik hier voor het actuele rooster van onze groepslessen en de mogelijkheid tot inschrijving.

Teambegeleiding

Bent u op zoek naar de sportfysiotherapeutische begeleiding voor een sportteam? Als Sportfysiotherapeuten hebben wij ruime ervaring in de begeleiding en fysieke ondersteuning van sporters en sportteams. Wij bieden verschillende mogelijkheden en pakketten om uw team te ondersteunen in fysieke fitheid, preventie & performance. Wij helpen u graag!

Heeft u interesse? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.