Fysiotherapie

Lichamelijke klachten hebben een beperkende invloed  op ons functioneren in het dagelijks leven. Wij zijn de aangewezen professionals om samen met u naar een oplossing te zoeken voor uw probleem. Middels een gedegen lichamelijk onderzoek en een goed behandelplan streven we samen met u naar een maximaal herstel en fysieke fitheid! Hierbij maken we gebruik van een unieke bewegingsanalyse middels ons camera systeem.

Sportfysiotherapie

Wij zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van sportblessures waarbij een snelle en verantwoorde terugkeer in uw sport het doel is. De aanwezigheid van specialistische kennis en een  uitgebreide analyse van uw zorgvraag en klachten leidt tot uw individueel behandel- en preventieplan. Last van een sportblessure of een sportblessure voorkomen? Lees meer over sportfysiotherapie

Wetgeving & privacy

Het team van Sportmedic Fysiotherapie & Training bestaat uit deskundige zorgprofessionals waarvan alle fysiotherapeuten ingeschreven staan in het BIG register en in één of meerdere kwaliteitsregisters. Naast de continue inhoudelijke ontwikkeling die wij nastreven hechten wij veel waarde aan uw privacy en de rechten en plichten die u als klant of cliënt in de zorg heeft. Voor verdere informatie hierover klik hier.