Personal training

Het beoefenen van sport op recreatief en professioneel niveau heeft vele positieve effecten op uw lichamelijke en mentale gezondheid. Het trainen van je fitheid kan op vele manieren, bijvoorbeeld in teamverband op het sportveld of individueel in één van de vele sportscholen.

Wij bieden u de mogelijkheid om op een verantwoorde, leuke en uitdagende wijze te werken aan uw gezondheid. Onze  professionele en persoonlijke benadering maken hierbij het verschil en dat merkt u! Samen met ons werkt u toe naar een verbeterde gezondheid of een verdere verbetering van uw sportprestaties!

Lees hieronder verder over ons trainingsaanbod.

Sportmedic Personal Training

Bent u in voorbereiding voor een sportevenement maar twijfelt u over een goede trainingsopbouw? Herstelt van een blessure maar u heeft nog niet de gewenste fitheid? Gaan de sportprestaties niet meer zoals gehoopt of wilt u persoonlijk begeleidt worden in het verbeteren van uw lichamelijke conditie? Wij helpen u graag! Met een goede analyse, een gedegen advies en een specifiek trainingsschema ondersteunen wij u in het behalen van uw doel!

Sportmedic Small Group Training

Wilt u op een leuke en uitdagende wijze werken aan uw fysieke fitheid, dan is ‘small group training’ iets voor u! Middels een intake en persoonlijke doelstellingen gaan we met u aan de slag. Door het toepassen van verschillende trainingsmethoden vanuit de ‘strength & conditioning’ variëren we veel in onze trainingen wat zowel effectief als leuk is. Samen met andere trainingsgenoten maken we inspannen leuk!

Teambegeleiding

Bent u op zoek naar de sportfysiotherapeutische begeleiding voor een sportteam? Als Sportfysiotherapeuten hebben wij ruime ervaring in de begeleiding en fysieke ondersteuning van sporters en sportteams. Wij bieden verschillende mogelijkheden en pakketten om uw team te ondersteunen in fysieke fitheid, preventie & performance. Wij helpen u graag!

Heeft u interesse? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.