Wie zijn wij?

Sportmedic Fysiotherapie & Training is een praktijk voor (sport)fysiotherapie. De praktijk met passie & ambitie! Wij streven met een eigen identiteit naar een verbetering van de fysiotherapie in Nederland. We zijn anders, gaan voor het optimale en dat merkt u!

Stefan Janssen, Sportfysiotherapeut

Mijn affiniteit voor sport en sportgerelateerde blessures hebben ertoe geleid dat ik in 2012 de opleiding Master Fysiotherapie, specialisatie Sportfysiotherapie succesvol heb afgerond. In de jaren daarna heb ik mezelf verder ontwikkeld en is mijn aandacht vooral uitgegaan naar (complexe) sportgerelateerde knie- en schouderklachten. Naast mijn werkzaamheden als Sportfysiotherapeut en mede-eigenaar bij Sportmedic Fysiotherapie & Training ben ik als consultant één dagdeel werkzaam bij Bergman Clinics Breda en ben ik als Hogeschooldocent verbonden aan de opleiding Master Fysiotherapie, specialisatie Sportfysiotherapie Hogeschool Utrecht.

De combinatie van werken in de eerste- en tweedelijns beweegzorg, het verzorgen en ontwikkelen van onderwijs en het participeren binnen kwaliteitsnetwerken en praktijkgericht onderzoek is voor mij de basis om mezelf en de zorg blijvend in ontwikkeling te houden! Ik ben ambitieus, hou van uitdagingen en probeer overal het maximale uit halen!

Martijn Lips, Sportfysiotherapeut

Sinds mijn opleiding fysiotherapie heb ik veel gewerkt met (top)sporters en startte om die reden in 2016 de Master Sportfysiotherapie aan de SOMT University of Physiotherapy, welke ik in 2018 succesvol heb afgerond. Tijdens en na mijn masteropleiding heb ik mij steeds meer verdiept in (complexe) sport-gerelateerde blessures, met name heup/lies-problematiek, hamstring-, knie- en enkelklachten.
Naast mijn werkzaamheden in de praktijk ben ik (stage)docent en examinator aan de SOMT University of Physiotherapy, faculteit Sportfysiotherapie en begeleid ik masterstudenten in de praktijk.

Middels een sport specifieke bewegingsanalyse en de identificatie van ongewenste aanpassingen in beweegpatronen zal ik samen met jou een geïndividualiseerd en sport specifiek behandeltraject maken. Vol passie zal ik samen met mijn collega’s zorgen voor de hoogste kwaliteit beweegzorg. In een omgeving die sport ‘ademt’ streven wij, samen met jou, naar het behalen van jouw doel; het klachtenvrij hervatten van je sport!

Wetgeving & privacy

Het team van Sportmedic Fysiotherapie & Training bestaat uit deskundige zorgprofessionals waarvan alle fysiotherapeuten ingeschreven staan in het BIG register en in één of meerdere kwaliteitsregisters. Naast de continue inhoudelijke ontwikkeling die wij nastreven hechten wij veel waarde aan uw privacy en de rechten en plichten die u als klant of cliënt in de zorg heeft. Voor verdere informatie hierover klik hier.